Сателитни снимки показват огромните разрушения на жилищни и производствени сгради

...
Сателитни снимки показват огромните разрушения на жилищни и производствени сгради
Коментари Харесай

Зеленски: Руските сили пречат на евакуацията от Мариупол СНИМКИ

Сателитни фотоси демонстрират големите опустошения на жилищни и индустриални здания в Мариупол.

Пристанищният град на Азовско море е основна точка за съветското нахлуване в Украйна. В следващото си видеообръщение президентът Володимир Зеленски, съобщи, че 100 хиляди души там живеят при безчовечен условия. По думите му, продължава работата на разнообразни равнища, с цел да се насърчи Русия да се придвижи към мир.

Зеленски уточни още, че украинските представители всеки ден вземат участие в договарянията, които се организират на практика всеки ден. Украинският президент упрекна съветските сили, които нападат Мариупол, че пречат на евакуацията от града, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Към днешна дата, към 100 хиляди души в града са в безчовечен условия, изцяло блокирани, без храна, без вода, без медикаменти, подложени на непрекъснат обстрел, непрекъснати бомбардировки. Вече повече от седмица се опитваме на организираме постоянни филантропични коридори за жителите на Мариупол. И съвсем всичките ни опити, за жалост, бяха осуетени от съветските окупатори. Чрез обстрел или тенденциозен гнет ", съобщи Володимир Зеленски.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР