Сателитни изображения от Maxar показват, че най-малко два стратегически бомбардировача

...
Сателитни изображения от Maxar показват, че най-малко два стратегически бомбардировача
Коментари Харесай

Руснаците пазят стратегически бомбардировачи с автомобилни гуми

Сателитни изображения от Maxar демонстрират, че минимум два стратегически бомбардировача Ту-95 във военновъздушната база до Саратов са покрити с... автомобилни гуми. Изображенията разяснява CNN, която е разговаряла и с специалисти.

Те споделили, че това може да е опит с спонтанни средства да се добави пласт за отбрана от украинските дронове, както и да се понижи видимостта на самолетите, изключително през нощта.

Офицер от НАТО, с който е разговаряла малкия екран, удостоверява догатката за отбрана от дронове.

Франциско Сера-Мартинс от One Way Aerospace, споделя пред CNN, че покритието може да понижи " топлинния отпечатък " на самолетите, въпреки че те остават забележими в инфрачервения набор.

Авиобазата Енгелс-2 край Саратов Според открити източници бяха развалени два стратегически бомбардировача Ту-95. Именно тези бомбардировачи постоянно изстрелват крилати ракети в Украйна. 

Това лято украинските сили започнаха да изстрелват постоянно дронове към обекти в Русия, въпреки и точните цели да не се удостоверяват от нито една от страните. Предполага се, че те са най-вече военни цели.
 Русия потопи кораби, с цел да отбрани Кримския мост
Русия потопи кораби, с цел да отбрани Кримския мост

Кремъл взема ограничения против украинските удари с дронове

Войната на Русия против Украйна, която продължава към този момент втора година, принуждава и двете страни да търсят новаторски средства за бойни дейности. 

Един от методите, по които Русия обезопасява Кримския мост, който свързва съветския град Керч с окупирания полуостров, , отчасти маскираща моста.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР