Сателитната станция Плана“ на Vivacom поднови сертификата си в областта

...
Сателитната станция Плана“ на Vivacom поднови сертификата си в областта
Коментари Харесай

Сателитна станция „Плана“ на Vivacom е сертифицирана с най-високия стандарт – Tier 4

Сателитната станция „ Плана “ на Vivacom възобнови документа си в региона на сателитните услуги с най-високата допустима степен – Tier 4. Сертификатът на Световната телепорт асоциация (World Teleport Association – WTA) подрежда станцията измежду най-модерните уреди от своя вид в света.

За да се възобнови, оборудването би трябвало да дава отговор на повече от 170 условия, които WTA ревизира и проучва при одит на място. Това потвърждава, че „ Плана “ продължава да покрива високите стандарти за топ локация, двойно подсигурено техническо съоръжение и високо професионална денонощна поддръжка – както с механически, по този начин и с търговски специалисти. В момента единствено 31 сходни уреди, в това число наземната станцията „ Плана “, имат документ Tier 4 в света.

Горди сме, че Vivacom за следващ път показва най-високите стандарти в качеството на сателитните услуги, доказани от WTA. Тази сертификация затвърждава лидерската позиция на „ Плана “ в района като снабдител на услуги и решения на клиенти като Disney, Eutelsat и Viacom, чиито малките екрани доближават до милиони семейства. Всичко това е допустимо, с помощта на високата експертиза на целия екип “, показа Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

От сертификацията си с Tier 4 през 2021 година до в този момент, Vivacom се концентрира върху разширение на портфолиото от бизнес клиенти, като наземната станция към този момент излъчва над 600 ТВ канала, които доближават до милиони семейства в Европа, Африка, Южна Америка и Азия, в това число и до труднодостъпни места, измежду които и Антарктида. Сред най-големите бизнес клиенти на сателитни услуги на Vivacom са: Disney, Eutelsat, Viacom, National Geographic Channel, Viasat, Endurosat, Leaf Space, както и доста други снабдители на наличие, телекомуникационни и сателитни оператори.

Vivacom е превъзходен образец за оператор, който се е фокусирал върху технологиите, оборудванията и интервенциите, нужни за даване на висококачествени услуги. Това отличава компанията от съперниците ѝ в Европа и в света “, разяснява Робърт Бел, изпълнителен шеф на Световната телепорт асоциация.

Наскоро Vivacom беше отличен в топ 10 на най-бързо разрастващите се оператори в света за сателитни услуги за бизнеса от WTA. Постижението е резултат от целенасочената тактика за вложения във висококачествени артикули и услуги, технологии и разгръщане на наземната инфраструктура на Vivacom в района, с поддръжката на United Group. До 2026 година общата инвестиция на групата в България ще доближи 4.8 милиарда лв..
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР