Сатанизират ни и разговорът ще продължи в съда. Винаги сме

...
Сатанизират ни и разговорът ще продължи в съда. Винаги сме
Коментари Харесай

Шефът на Джи Пи Груп: Сатанизират ни. Разговорът ще продължи в съда

" Сатанизират ни и диалогът ще продължи в съда. Винаги сме спазвали законите в тази страна. Определени групи от хора, които имат избрани ползи, ни сатанизират и ни вкарват в режим на карантина, изолират ни ". Това съобщи изпълнителният шеф на строителната компания " Джи Пи Груп " Владимир Житенски.
 Прокуратурата проверява Джи Пи груп за пране на пари
След следствие на " Биволъ " прокуратурата стартира инспекция на сдружението, което завоюва поръчки за десетки милиони левове по време на ръководството на ГЕРБ, за злоупотреби с евросредства. Главният прокурор Сотир Цацаров изясни, че се проверява за пране на пари и физическо лице, обвързвано със строителната компания " Джи Пи Груп ".

Държавното обвиняване наложи и запор на паричен превод на 14 млн. евро от България към непозната банка по отношение на проблема " Джи Пи Груп ". 

Владимир Житенски изясни, че компанията сама е решила да се отдръпна от извоювания търг за построяването на тунел " Железница ", който е част от трасето на автомагистрала " Струма ". България получи европейско финансиране за автомагистралата и в случай че не извърши последната права от трасето в период, може да изгуби всички средства, получени за автомагистралата през последните години.

„ Ние сами се отдръпнахме от плана за строителство на тунел „ Железница ”, който е част от един огромен план за няколко милиарда. Ако ние не се отдръпнем и стартираме да демонстрираме неучтивост към страната си, ще загубим всичките тези средства ”, съобщи Житенски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР