Сасуоло постигна договорка с Челси за привличането на полузащитника Жереми

...
Сасуоло постигна договорка с Челси за привличането на полузащитника Жереми
Коментари Харесай

Сасуоло се разбра с Челси за трансфера на Жереми Бога

Сасуоло реализира сделка с Челси за привличането на полузащитника Жереми Бога, заяви италианският публицист Джанлука ди Марцио. 23-годишният котдивоарец играе в Сасуоло чартърен от 2018 година, а през предходната двата клуба се договориха правата му да бъдат изплатени за 5,5 евро. Тогава бе контрактувано и Челси да има алтернатива да откупи футболиста назад за 8 милиона евро.

Силните игри на Бога през последните 12 месеца обаче накараха управлението на Сасуоло да изиска преразглеждане на контрактуваните преди година клаузи. Според Ди Марцио " черно-зелените " са платили повече от заложените 5,5 милиона евро на Челси, с цел да отпадне клаузата за назад откупуване. Според новия контракт британският клуб ще има право само на отвод на първа оферта за халфа.

Ди Марцио твърди още, че Сасуоло желае да задържи Бога в състава си още един сезон, след което ще продаде кордивоарския национал. Интерес към него има отборът на Наполи, който в този момент е подготвен да предложи сума сред 20 и 25 милиона евро.

През този сезон Жереми Бога има 24 мача в Серия " А " с 8 гола и 4 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР