Сасуоло победи Ювентус с 4:2 в мач от петия кръг

...
Сасуоло победи Ювентус с 4:2 в мач от петия кръг
Коментари Харесай

Куриозен автогол беляза загубата на Ювентус от Сасуоло с 2:4

Сасуоло победи Ювентус с 4:2 в мач от петия кръг на италианската Серия " А ". " Бианконерите " позволиха първа загуба през новия сезон в шампионата, а главен провинен за провалянето на " остарялата госпожа " беше полският вратар Войчех Шчесни.

" Неровердите " откриха резултата в 12-ата минута с гол на Арман Лориенте. Французинът стреля от далечно разстояние, само че Шчесни не мазета топката, която летеше право в него и тя се озова в мрежата.

Девет минути по-късно " бианконерите " изравниха след автогол на Матиас Вина. Сасуоло въпреки всичко се отдръпна на почвиката с гол задатък, откакто Доменико Берарди вкара хубав гол с удар отвън наказателното поле на Юве.

Гостите още веднъж съумяха да се върнат в мача с гол на Федерико Киеза в 78-ата, като италианският национал имаше и шанс, защото изстрелът му се отби в защитник на домакините.

Сасуоло поведе за трети път в 82-ата минута, когато Шчесни още веднъж не се намеси съответно. Полският вратар мазета изстрел на състезател на Сасуоло непосредствено на главата на Андреа Пинамонти, който от 5 метра нямаше по какъв начин да сбърка. Крайният резултат бе завършен в даденото от съдията продължение, когато защитата на Ювентус тотално се срина и си означи един от най-куриозните автоголове. Шчесни извърши директен свободен удар от флагчето за корнера, топката отиде при резервата Федерико Гати, който реши да върне мигновено към вратата, на която нямаше вратар, защото Шчесни към момента се връщаше.

Така Сасуоло заема 11-о място във краткотрайното класиране с 6 точки, до момента в който Ювентус е на 4-то място с 10 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР