Сасуоло победи Кремонезе с 3:2 в атрактивен мач от 25-тия

...
Сасуоло победи Кремонезе с 3:2 в атрактивен мач от 25-тия
Коментари Харесай

Сасуоло пропиля два гола аванс, но все пак изтръгна победата срещу аутсайдера Кремонезе

Сасуоло победи Кремонезе с 3:2 в атрактивен мач от 25-тия кръг на Серия “А ”. “Неровердите ” поведоха с 2:0 през първото полувреме, като головете означиха Арманд Лориент (26’) и Давиде Фратези (41’). Кремонезе се върна в мача с две попадения на Сирил Десерс (62’, 83`), а Недим Байрами донесе успеха на домакините с късен гол (90+2’).

Домакините вкараха головете си още през първото полувреме. В 26-ата минута Арманд Лориент извърши чудесно директен свободен удар и не остави никакви шансове на стража на Кремонезе Марко Карнезеки. Четири минути преди края на първото полувреме Сасуоло нанесе втори удар. Арманд Лориент още веднъж взе ефективно присъединяване в гола, като получи топката в наказателното поле и подаде с пета на Давиде Фратези, който се завъртя и означи с акуратен удар за 2:0.

Второто полувреме обаче бе радикално друго. В 62-рата минута Мартин Ерлич направи груба неточност в отбрана и влезлият на полувремето Сирил Десерс от Кремонезе се озова очи в очи с Андреа Консили, като понижи на 2:1. В 83-ата минута гостите изравниха. Отново белгиецът Десерс се озова в наказателното поле, излъга вратаря на Сасуоло и чукна топката в мрежата за 2:2.

В последна сметка обаче Сасуоло изтръгна триумфа в спомагателното време. Във втората минута на даденото от съдията 6-минутно продължение направилият отличен мач довечера Арманд Лориент откри резервата Недим Байрами, който откри топката с десния крайник от ждроб и означи ужасно попадение за крайното 3:2.

С трагичния си триумф Сасуоло реализира втора поредна победа и към този момент е на 13-о място в класирането. За Кремонезе пък това бе 13 пореден мач без победа надалеч от вкъщи и отборът остава на дъното в таблицата, с равни точки с последния Сампдория.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР