Сасуоло не успя да запише пета поредна победа в Серия

...
Сасуоло не успя да запише пета поредна победа в Серия
Коментари Харесай

Торино спря победната серия на Сасуоло

Сасуоло не съумя да запише пета поредна победа в Серия " А ". В семейството си на Торино " неровердите " направиха 1:1 и останаха на точка зад състава на Иван Юрич в класирането. Андреа Пинамонти даде преднна на Сасуоло в 36-ата минута, само че в средата на второто полувреме хубав гол на Антонио Санабрия донесе равенството на " биковете ". 

Двата тима започнаха нападателно. Доменико Берарди имаше ранен късмет да изведе Сасуоло напред, само че Пер Шуурс се намеси в последния вероятен миг и го спря. Пре другата врата акробатично осъществяване на Антонио Санабрия не приключи с гол. Парагваецът още един път беше покрай попадение след удар с глава, само че топката закачи гредата.

Торино действаше с от ден на ден самочувствие и Синго тества Андреа Консили, а удар на Неманя Радонич рикошира в състезател на домакините и топката излезе в корнер. В 32-ата минута мощен шут на сърбина срещна гредата. В 36-ата Ваня Милинкович-Савич се оправи с изстрел на Берарди, само че при добавката Пинамонти откри в интерес на Сасуоло.

В началото на второто полувреме попадение на Сасуоло беше анулирано поради засада, а Торо съумя да изравни в 66-ата минута. Санабрия се оказа на точното място и с глава засече топката след подаване на Валентино Лазаро за 1:1. " Биковете " бяха покрай цялостен поврат малко по-късно, само че Радонич от чиста позиция шутира в навън.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР