Сасуоло нанесе втора поредна шампионатна загуба на Ювентус след тази

...
Сасуоло нанесе втора поредна шампионатна загуба на Ювентус след тази
Коментари Харесай

Сасуоло сюрпризира неприятно Ювентус, топ 4 остава далеч за торинци

Сасуоло нанесе втора поредна турнирна загуба на Ювентус след тази от Лацио предходната седмица. „ Неровердите “ победиха торинския исполин с минималното 1:0. Единственото попадение, пристигнало в 64-ата минута, вкара Грегоар Дефрел, който влезе от пейката на полувремето.

„ Старата госпожа “ остава на седмо място с 44 точки. Топ 4 все още затваря Милан с 53. Сасуоло е десети с 40 пункта.

След мудно начало, първото състояние пристигна едвам в 20-ата минута и изненадващо, бе за Сасуоло. Максим Лопес подаде на Байрами, който нанесе мощен изстрел, само че прекомерно високо.

До края на частта Бремер опита два удара, само че и той не бе задоволително предвидлив.

След почивката нещата изглеждаха много по-различно и атрактивно, а темпото се подвигна сензитивно.

Малко след началото на полувремето Матия Перин се отличи с ослепително спясаване след удар с глава на Грегоар Дефрел. Отговорът на Юве бе удар на Данило, който не затрудни изключително Андреа Консили.

Добрата игра на „ неровердите “ се увенча с гол в 64-ата минута. Тогава след корнер топката стигна до Николо Фаджоли, който сбърка и я отклони към Дефрел. Нападателят реагира бързо, завъртя се и насочи топката в мрежата на Перин за 1:0.

" Бианконерите " подвигнаха темпото на собствен ред и потеглиха да търсят равнене. В 73-ата минута Консили направи ужасно избавяне, откакто Адриен Рабио насочи топката с глава след ъглов удар.

Малко по-късно Ди Мария пропусна отлична опция, откакто получи топката от Киеза в наказателното поле.

До края на срещата Сасуоло успа да сътвори две рискови контри, само че при никоя от тях не се стигна даже до завършващ удар, а те приключваха с неточни подавания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР