Сасуоло и Торино завършиха 1:1 в двубой от 28-ия кръг

...
Сасуоло и Торино завършиха 1:1 в двубой от 28-ия кръг
Коментари Харесай

Греди, незачетени голове и равенство

Сасуоло и Торино приключиха 1:1 в дуел от 28-ия кръг на италианската Серия А в дуел, който бе белязан от две греди, два не зачетени и също толкоз приети попадения.

Андре Пинамонти откри за „ нероверди “ в 36-ата минута, а Антонио Санабрия изравни в 66-ата минута. След този дуел Сасуоло е на 12-о място с 37 точки, а Торино е на 10-а позиция с точка повече.

Двубоят стартира с напън от страна на Торино. В 16-ата минута Антонио Санабрия се извиси над всички в наказателното поле на Сасуоло, с цел да стреля с глава, само че топката рикошира в левия непряк дирек.

Неманя Радонич се оказа на стрелкова позиция в 32-рата минута и шутира отблизо разстояние, откакто бе открит от собствен съотборник, само че ударът му рикошира в десния непряк дирек.

След благополучен рикошет в 36-ата минута Андреа Пинамонти се оказа на вярното място в верния миг, с цел да прати топката в мрежата на вратата, защитавана от Ваня Милинкович-Савич, с цел да изведе Сасуоло напред в резултата.

Карол Линети бе изведен на чиста позиция в наказателното поле на Сасуоло в 43-ата минута и шутира, само че топката мина около левия непряк дирек.

„ Нероверди “ започнаха по-силно през второто полувреме. В 58-ата минута Арман Лориенте бе изведен самичък против стража на Торино и прати топката за повторно във вратата, само че след дълга инспекция с VAR, голът не бе зачетен.

Валентино Лазаро центрира отдясно в наказателното поле на Сасуоло в 66-ата минута. Около точката за осъществяване на дузпа Антонио Санабрия се пласира добре стреля мощно с глава тъкмо под гредата, с цел да възвърне паритета.

Само четири минути по-късно Неманя Радонич прати топката за повторно в мрежата, с което Торино можеше да реализира цялостния поврат, само че единствено в случай че помощник арбитърът не бе вдигнал флага си за засада.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР