Сасуоло и Торино направиха 1:1 в среща от 24-ия кръг

...
Сасуоло и Торино направиха 1:1 в среща от 24-ия кръг
Коментари Харесай

Ранни голове и без победител на Сасуоло - Торино

Сасуоло и Торино направиха 1:1 в среща от 24-ия кръг на италианската Серия А. Головете вкараха двамата нападатели Андреа Пинамонти и Дуван Сапата.

Мачът на „ Мапей “ стартира по страховит метод. Домакините поведоха още в 6-ата минута, когато Маркус Педерсен направи прехвърлящо подаване, с което откри Андреа Пинамонти в наказателното поле, където италианецът от десетина метра  прати топката в мрежата на торинци.

Отговорът на торинци бе мълниеносен и единствено четири минути по-късно те възвърнаха равенството. Никола Влашич откри в кулоар Раул Беланова, който центрира към връхлитащия на висока скорост Дуван Сапата, а колумбиецът засече от придвижване и вкара за 1:1.

До почивката „ биковете “ имаха голям брой шансове за гол, само че не съумяха да ги осъществя. „ Неровердите “ също имаха положения, въпреки и не толкоз на брой като Торо.

През второто полувреме нещата не се трансформираха и забавните положения не липсваха. В последните минути по-активни бяха играчите на Сасуоло, като съществени пропуски направиха Арман Лауриенте и Грегоар Дефрел.

 В класирането Торино се намира в златната среда на 10-ото място, до момента в който противниците им от Сасуоло имат единствено две точки задатък пред първия в зоната на изпадащите Верона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР