Състоянието на Сергей Скрипал се е влошило, съобщава в. The

...
Състоянието на Сергей Скрипал се е влошило, съобщава в. The
Коментари Харесай

Състоянието на Сергей Скрипал се е влошило

Състоянието на Сергей Скрипал се е влошило, оповестява в. The Sunday Times, като се базира на източник от разузнаването.
 Денис Сергеев е същинското име на съветския сътрудник, свързан с отравянето на Гебрев и Скрипал  Руски прокурор по случая със Скрипал почина в злополука на частен хеликоптер  Путин назова Скрипал лукавец и изменник
Бившият съветски разузнавач и сътрудник на MI6 претърпя опит за отравяне от съветски сътрудник предишния март в Солсбъри. Вчера там върху катедрала бе развято съветско знаме, това бе възприето като сериозна засегнатост, а флагът бе свален.

67-годишният Скрипал и щерка му Юлия (33 г.) бяха отровени с нервно-паралитичното вещество " Новичок ". Двамата бяха открити в безсъзнание на скамейка в центъра на Солсбъри на 4 март предходната година. Според английските управляващи те са отровени с нервнопаралитичното вещество " Новичок ". Лондон упрекна Русия за отравянето, а Москва отхвърли обвиняванията.

Двамата бяха признати в сериозно положение в болница, само че като по знамение започнаха да се възвръщат. Юлия беше изписана през април. Сега лекари оказват оказват здравна помощ на някогашния двоен сътрудник в дома му.

Състоянието му не е сериозно, само че никой не може да предвижда по какъв начин ще се промени то, тъй като информациите за дълготрайните последствия от отравяне с нервно-паралитично вещество като Новичок са нищожни. Опасенията им са, че той надали в миналото ще се възвърне изцяло от въздействието на веществото, което визира нервната система.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР