Състоянието на ранената полицайка на дербито Левски-ЦСКА се подобрява. Това

...
Състоянието на ранената полицайка на дербито Левски-ЦСКА се подобрява. Това
Коментари Харесай

Валентин Радев за ареста на Иванчева: МВР изпълнява разпорежданията на прокуратурата

Състоянието на ранената полицайка на дербито Левски-ЦСКА се усъвършенства. Това заяви в „ Денят стартира " на Българска национална телевизия вътрешният министър Валентин Радев. Една от вероятните ограничения против футболните безчинство е идентификация на феновете, удостовери той.

Министерство на вътрешните работи би трябвало да се отдръпна от спортните мероприятия последователно, добави министър Радев.
Срещу футболното безчинство ще се вземат краткосрочни и дълготрайни ограничения, в случай че би трябвало ще бъде признат и нов закон, сподели МВР-шефът.

Той разяснява появяването си с черна превръзка на окото предходната седмица по време на аудиенция при ранената служителка на Министерство на вътрешните работи: „ Решението ми бе чисто прочувствено. Едно 24-годишно момиче за малко да загуби окото си. Тя е от 6 месеца при нас, заявява, че продължава. Не може да се постъпва по този начин. Това беше възмущението и по тази причина беше превръзката.
Аз пострадвам за моите хора, само че това можеше да бъде някой от почитателите, арбитър и така нататък Момчето, хвърлило бомбичката, го е позор, само че слушам, че и преди е имал прояви. " По думите му би трябвало да има образование в учебно заведение, в фамилията.

Валентин Радев отговори и на въпроса каква беше ролята на Министерство на вътрешните работи в ареста на Десислава Иванчева: „ Изпълняваме каквото ни подреди прокуратурата, в тази ситуация – специфична прокуратура. Не разисквам дали е вярно или не. Нищо не зависи от Министерство на вътрешните работи. " Вчера и министър председателят Борисов изиска пояснение от Министерство на вътрешните работи за метода, по който бе арестувана кметицата на столичния регион „ Младост ".

За двамата бегълци от Централния софийски затвор Радев сподели: „ Продължаваме да ги търсям. Много сигнали ревизираме. Сега понижават, само че сигнали още има. Няма гаранция, че двамата са в страната. Но даже и да са напуснали, с алена бюлетина ще ги издирим. Рано или късно ще ги хванем. В това подозрение няма. Важното е да се случи най-после. "

„ Премиерът е разпоредил и с госпожа Цецка Цачева търсим място а нов затвор за изключително рискови нарушители ", заяви вътрешният министър.

Зачестилите тежки произшествия по пътищата на страната провокира и необятна полемика за промени в редица закони и за ограниченията за придвижването по пътищата. Радев цитира статистика, изнесена от неправителствени организации, съгласно която в 60% от случаите са отговорни водачите, 20-25% - пътищата, а при 10% - контролът. Според МВР-шефа пътищата стават все по-добри, само че явно би трябвало да се обърне внимание върху образованието на водачите и върху държанието им на пътя. „ Внимавайте, не нестъпвайте педала! ", прикани той.
Радев още един път акцентира, че явно възпитанието би трябвало да стартира още от учебно заведение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР