Състоянието на Радева се влошило, когато се оказало, че е

...
Състоянието на Радева се влошило, когато се оказало, че е
Коментари Харесай

Изтече От Вътрешни: Много Лоши Новини За Десислава Радева. В Момента Е На Легло! Болестта Е

Състоянието на Радева се влошило, когато се оказало, че е вдигнала температура и би трябвало да стартира съществено да се лекува.

Здравни специалисти оповестиха, че от началото на октомври у нас пълзят 15 типа вируси и евентуално един от тях е повалил президентшата.

Новината за разболяването на Радева се популяризира, откакто тя не се появи на планувано събитие, написа Пик. Първата дама трябваше да е посетител на светско мероприятие в сряда вечерта. Нейният персонален коафьор Любен Николов провежда театър в столично заведение и брачната половинка на президента Румен Радев беше най-специалният посетител. Очакванията бяха да излезе на сцената и да приказва пред публиката.

В развиването на вечерта стана ясно, че президентшата не се усеща добре. Това разочарова освен присъстващия голям брой публицисти, само че и светските особи. За нея имаше особено непокътнато сепаре, което през цялата вечер остана празно. Организаторите й бяха приготвили чаша вино, енергийна напитка и няколко бутилки вода. Но те по този начин и останаха непокътнати, добавя изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР