Състоянието на пострадалите в катастрофата край Панчарево остава тежко. При

...
Състоянието на пострадалите в катастрофата край Панчарево остава тежко. При
Коментари Харесай

Състоянието на пострадалите в катастрофата край Панчарево остава тежко

Състоянието на потърпевшите в злополуката край Панчарево остава тежко. При конфликта почина един човек, а други 8 бяха ранени, оповестява " Нова телевизия ".  

18-годишното момче, което беше настанено в УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “, е с заплаха за живота, оповестяват от болничното заведение. Най-тежко потърпевши са три девойки, настанени в Окръжна болница. Те са на възраст сред 14 и 18 години, две от тях са с заплаха за живота.

От УМБАЛ „ Св. Анна ”-София АД през днешния ден обявиха, че положението на 16-годишното момиче е към момента доста тежко. То остава с опаснсот за живота. Момичето е с тежка черепно-мозъчна контузия, тежка гръдно-коремна контузия, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера й беше направена коремна интервенция. 14-годишното момиче е нормализирано. От здравното заведение напомнят, че тя беше призната с черепно-мозъчна контузия,  фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с заплаха за живота. 18-годишното момиче, потърпевшо при същата злополука, също е нормализирано. То беше признато в болничното заведение с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

Тежката злополука стана във вторник вечерта, когато 33-годишен водач се врязва челно в автомобил в насрещното придвижване, след което в тях се удря и трета кола. Мъжът, провокирал злополуката, има 20 акта и 3 фиша за нарушавания на пътя. Два пъти преди този конфликт е бил засичан пийнал зад кормилото.

Очакват се и резултатите от пробите за алкохол и опиати. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР