Състоянието на пострадалите при катастрофата вчера с военен камион е

...
Състоянието на пострадалите при катастрофата вчера с военен камион е
Коментари Харесай

Шестима от катастрофата на военен камион остават в болница

Състоянието на потърпевшите при злополуката през вчерашния ден с боен камион е устойчиво. Общо 17 души са минали за обзор през УМБАЛ - Бургас , от тях шестима остават в болница - четирима непознати жители и двама български военни .

Военните са приети в болница в неврохирургия с мозъчно разтърсване и контузия на гръдния панер.

От 15-те афганистански жители , един е признат във Второ хирургично поделение с травма на гръден панер, трима от тях са приети в болница в неврохирургия с контузии на гръбначния дирек. Това заяви за bTV заместник-директорът на УМБАЛ-Бургас Светослав Тодоров , който успокои, че няма заплаха за живота на нито един от тях.

След няколко дни следва дехоспитализация. Предстоят спомагателни проучвания, които ще се проведат през днешния ден, чакат се и резултатите от пробите за алкохол и опиати.

Припомняме, че през вчерашния ден следобяд камион, пренасящ група от 35 незаконни мигранти , се обърна в канавката. Двама души от групата мигранти починаха.
 Двама военни ранени и чужденци починали в злополука край границата Обновена
Двама военни ранени и чужденци починали в злополука край границата

Започнала е сериозна инспекция по случая, заяви министър председателят

От военната прокуратура в Сливен обясниха, че теренът, по който се е в движел тежкотоварният автомобил, бил доста неприятен. Разследват се всички версии за случая - от вероятно отговорно държание от страна на лидера, техническа нередовност на автомобила, а и вероятно нападателно държание от страна на арестуваните афганистански жители.

Военно-окръжният прокурор на Военна прокуратура - Сливен Христо Тинев съобщи за Нова телевизия, че през днешния ден ще бъде изработен още един оглед. Засега прокуратурата няма информация за приложимост на алкохол и наркотични субстанции от водача.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР