Състоянието на пострадалите при катастрофата с военен камион е стабилно.

...
Състоянието на пострадалите при катастрофата с военен камион е стабилно.
Коментари Харесай

Състоянието на пострадалите при катастрофата с военен камион е стабилно

Състоянието на потърпевшите при злополуката с боен камион е устойчиво. Това заяви за bTV заместник-директорът на УМБАЛ-Бургас Светослав Тодоров.

„ В незабавно поделение бяха докарани общо 17 индивида, от които двама български жители, 15 афганистански жители. От 15-те афганистански жители, един е признат във Второ хирургично поделение с травма на гръден панер, трима от тях са приети в болница в неврохирургия с контузии на гръбначния дирек. Военните са приети в болница в неврохирургия с мозъчно разтърсване и контузия на гръдния панер. След няколко дни следва дехоспитализация, заплаха за живота им, за благополучие, няма. Предстоят спомагателни проучвания, които ще проведем през днешния ден “, сподели Тодоров.

Очакват се резултатите от пробите за алкохол и опиати на потърпевшите. Засега в болница остават четирима афганистанци и двама български военни.

Мястото на произшествието към момента е недостъпно и отцепено от жандармерия. Продължават следствените дейности.

Една от версиите за злополуката е, че е породена от претоварване. Друга е, че арестуваните мигранти са провокирали злополуката, с цел да могат да избягат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР