Състоянието на пациентите от катастрофиралия автобус е стабилно. В момента

...
Състоянието на пациентите от катастрофиралия автобус е стабилно. В момента
Коментари Харесай

Последни новини за състоянието на пострадалите в автобусната катастрофа

Състоянието на пациентите от авариралия рейс е устойчиво. В момента хората с по- съществени контузии са настанени в УМБАЛ Хасково- 9 индивида. В  болничното заведение в Харманли са 4 дами и две деца, а в Свиленград - една жена. Днес 10- годишното момче, потърпевшо от злополуката е било превозено за в допълнение фотоси и проучвания до УМБАЛ Хасково. Резултатите са положителни, няма съществени контузии и ще бъде върнато при майка си и брат си в здравното заведение в Харманли.

Хората са към момента в сериозен потрес, изключително лидерът на рейса. Той е със съществени контузии, само че без заплаха за живота. Тялото на умрялата жена е разпознато от околните й, катафалка от Бургас ще я транспортира. Към днешна дата не се постанова превозване с коли за спешна помощ на пациенти до морския град. Ще се държи връзка с шефовете на болничното заведение и при опция или нужда хората ще бъдат превозени до Бургас.

В момента на мястото на случая се организира акция за изваждането на рейса от дерето. Документите, телефоните и персоналните багажи на хората са към момента в него. Те ще бъдат разказани от полиция и изпратени в Бургас откакто е допустимо влизане в рейса.

Кметът на Бургас изрича сърдечни благодарности на шефовете на трите лечебни заведения в Хасково, Харманли и Свиленград- доктор Гелов, доктор Чанкова и доктор Ермов, както и на всички лекари и медицински сестри за грижата и помощта, която оказват на пациентите от Бургас. Бургаският кмет благодари на органите на реда за експедитивната и виновната им реакция след случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР