Състоянието на мъжа и жената, които се отровиха с неизвестно

...
Състоянието на мъжа и жената, които се отровиха с неизвестно
Коментари Харесай

Приятели на отровените като Скрипал британци със страховити разкази: Станаха като зомбита, издаваха странни звуци, а от устата им...

Състоянието на мъжа и дамата, които се отровиха с незнайно вещество в дома си в британския град Еймсбъри на 30 юни, остава сериозно. Пострадалите са 40-годишният Чарли Роули и 44-годишната Доун Стърджис, майка на три деца, написа Блиц.

Двамата са приети в болница в Солсбъри. 



Еймсбъри се намира покрай Солсбъри, където през месец март в безпомощно положение до скамейка бяха открити някогашният чиновник в съветското ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия, оповестява локалната полиция.



По данни на полицията, дамата е живяла в Солсбъри на 100 метра от мястото, където бяха отровени Скрипал и щерка му.
Следователите изследват подозрителното вещество, намерено в дома на потърпевшите.



Случилото се не съставлява сериозна опасност за публичното здраве, заяви представител на организацията Public Health England.  

Позовавайки се на лекарите, The Sun оповестява, че признаците на двойката от Еймсбъри са сходни с тези на семейство Скрипал.



Техни познати настояват, че те са станали като зомбирани и са почнали да издават странни звуци. Очите им почервенели, а по устата им се появила пяна.

По думите на очевидци, на потърпевшите им станало зле, откакто пипнали някакъв предмет в парка в Солсбъри.

Няколко места в Еймсбъри, които двойката е посещавала часове преди случая, са отцепени от полицията. Сега експертите откриват дали двамата не са се натъкнали на останки от нервно-паралитичното вещество от класа на „ Новичок ”.

Към момента не е известно двамата да са имали някаква връзка с Русия или със спецслужбите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР