Състоянието на Мадона е било толкова сериозно, че близките й

...
Състоянието на Мадона е било толкова сериозно, че близките й
Коментари Харесай

Семейството на Мадона: Готвехме некролозите!

Състоянието на Мадона е било толкоз съществено, че околните й са се " подготвяли за най-лошото ", споделя член на фамилията пред " Мирър ". 64-годишната звезда е била открита в безсъзнание в Ню Йорк в събота и е била откарана в интензивното поделение, където съгласно известията е била интубирана през нощта.

В сряда мениджърът й Гай Осеари разгласи, че тя страда от " сериозна бактериална зараза " и се нуждае от време за възобновяване, по тази причина отсрочва турнето си, което трябваше да стартира във Ванкувър на 15 юли.

Роднина на родената в Мичиган певица описа, че са прекарали няколко травматични дни, несигурни дали тя ще се оправи.

Членът на фамилията съобщи, че шокиращият срив е бил сигнал за пробуждане за Мадона, която има вяра, че е " непобедима " и се е претоварвала извънредно доста, с цел да се приготви за турнето.

През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развие обстановката и фамилията ѝ се приготвяше за най-лошото - сподели роднината.



Последната фотография на певицата в инстаграм - от предходната седмица. Хич не наподобява болна

" Затова от събота насам всичко се пазеше в загадка. Всички имаха вяра, че може да я загубим и това беше действителността на ситуацията`.

Мадона е майка на шест деца: Лурдес, 26 г.; Роко, 22 г.; Дейвид, 17 г.; Мърси, 17 г.; и 10-годишните близначки Стела и Естере. Лурдес е била до нея по време на цялата ѝ хоспитализация.

Мадона е принудена да отсрочи горещо предстоящото турне по случай 40-годишнината й на сцена вследствие на здравословните си проблеми.

Мениджърът Осеари упорства, че певицата и майка на шест деца " се чака да се възвърне изцяло " и че " здравословното ѝ положение се усъвършенства ", само че добавя, че тя " към момента е под лекарско наблюдаване ".

Той не разкрива по кое време Мадона ще бъде задоволително добре, с цел да стартира интернационалното турне, а единствено дава обещание на почитателите, че " ще показа повече детайлности незабавно щом ги получим, в това число нова начална дата за турнето и за пренасрочените концерти ".

Децата на Мадона към момента не са коментирали обществено положението на майка си. Последната обява на певицата в инстаграм беше на 20 юни - четири дни преди хоспитализацията ѝ - и включваше няколко фотоси на Мадона, репетираща за турнето, дружно с надписа: " Затишие преди бурята ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР