Състоянието на коалиция Обединени патриоти(ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление

...
Състоянието на коалиция Обединени патриоти(ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление
Коментари Харесай

Каракачанов: Състоянието на Обединени патриоти е хлабаво, бавачка повече няма да бъда

Състоянието на коалиция " Обединени патриоти " (ВМРО, НФСБ и Атака) за жалост е хлабаво - това разяснява в Русе Красимир Каракачанов - вицепремиер и министър на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

" Който ще работи, да работи от обединението. Няма да се пробвам повече да се върша на примирител. Писна ми, губи ми времето, къса ми нервите и е безсмислено ", сподели Каракачанов.

По думите му трите партии са се събрали да покажат, че може да се работи по нов метод, като персонално той се опитвал да прави това в министерството, за което дава отговор, както и сътрудниците му от Вътрешна македонска революционна организация - посредством законодателни начинания.

" Бавачка повече няма да бъда. Ако има здрав разсъдък, ще се явим дружно на евроизборите. Добронамерени сме. Смятаме, че обединението би трябвало да се резервира ", сподели Каракачанов.

По думите му това би било вярното и почтено решение по отношение на хората, които са дали своят вот за обединението на президентските избори и на парламентарните избори.

Каракачанов разяснява още, че все още не вижда нужните справедливи условия за предварителни парламентарни избори, както и каква ще бъде възможната опция.

" Ако Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори ", сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов разяснява и случая с наказания в Австрия мъж от Силистра за тероризъм. По думите му това не бил единственият български жител от ромски генезис, " зарибен от радикалния ислям ".

" Неговото придвижване минава през Пазарджик, където има развой против радикалния ислям ", сподели Каракачанов.

Според него тъкмо при ромското население в България се правили опити за пробиви по линия на радикалния ислям. По думите му е нужно да се вземат строги ограничения.

Каракачанов заяви в Русе, че Министерството на защитата ще отпусне 180 000 лв. за ремонт на Летния спектакъл към Военния клуб в крйдунавския град, ще бъде подкрепено и построяването на монумент на Васил Левски.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР