Състоянието на финансите в държавата е стабилно - няма опасност

...
Състоянието на финансите в държавата е стабилно - няма опасност
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Състоянието на финансите е стабилно, оставката на Велкова не е на дневен ред

Състоянието на финансите в страната е устойчиво - няма заплаха приходите и пенсиите да не се изплащат, няма заплаха да изпаднем в дългова рецесия, финансите са постоянни с помощта на ограниченията на служебното държавно управление.

Това сподели по Нова телевизия служебният министър председател Гълъб Донев. Според него на никое място в отчета преди приемането на държавния бюджет не се загатва за банкрут на страната.

Въпросът за оставката на министър Велкова въобще не стоял на дневен ред. Министър Велкова е експерт, който умело ръководи финансите на страната, сподели още министър председателят.

Служебното държавно управление няма да се меси в предизборната акция. Където има проблем обаче, няма да го заличим. Няма да поносим неистини, които се хвърлят в общественото пространство, сподели още Гълъб Донев.

Не е обикновено тематиката за ориста на Паметника на Съветската войска да се повдига в предизборна акция, тя би трябвало да бъде оставена за след изборите, безапелационен е министър-председателят. Той добави, че нито за минута не се е отклонявал от уговорката да пази правата на българските жители. Стабилният стопански тренд, интернационалното самопризнание и престижът на България се дължат на служебното държавно управление, сподели министър председателят. Той е уверен, че българските жители са спокойни.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР