Състоянието на двама ученици и учителката, ранени във вчерашната стрелба

...
Състоянието на двама ученици и учителката, ранени във вчерашната стрелба
Коментари Харесай

Разкриха какво е състоянието на двамата ученици, ранени при стрелбата в Белград

Състоянието на двама възпитаници и учителката, ранени във вчерашната пукотевица в главно учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград, е доста по-добро, те са постоянни и будни, а третият възпитаник, признат в Клиничния център, също е безсънен, само че остава в сериозно положение, заяви шефът на Клиничния център на Сърбия Милика Ашанин за Танюг.

В Клиничния център са признати четирима от ранените във вчерашната пукотевица. Ученикът, който е в сериозно положение, през целия ден през вчерашния ден е бил опериран и още е рано да се дават прогнози, сподели лекарят. 

В другата болница на улица Тиршова е признато момиче в сериозно положение, ранено в главата и с тежки пострадвания на мозъка. Операцията, която й е била направена, е била доста тежка. Тя е с заплаха за живота и лекарите вършат всичко допустимо, с цел да я спасят, само че общото й положение е доста тежко, заяви изпълняващият длъжността шеф на Детската рецензия в болничното заведение Синиша Дучич, съобщи Българска телеграфна агенция.

В здравното заведение са признати още две момчета, простреляни в краката, чието положение е устойчиво и се чака до няколко дни да бъдат освободени за домашно лекуване.

Сред жертвите е и една ученичка от френска народност, съобщи Танюг, като се базира на известие на френското външно министерство, в което се показват дълбоки съболезнования на фамилиите на починалите деца и се пожелава бързо излекуване на ранените.

 
Тринайсетгодишният Коста К. откри пукотевица през вчерашния ден в главно учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград против възпитаници и личен състав, като умъртви девет души и рани седем.

Той бе арестуван, а претекстът за закононарушението остава незнаен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР