Състоянието на бившия италиански нападател Джанлука Виали се влошава, съобщиха

...
Състоянието на бившия италиански нападател Джанлука Виали се влошава, съобщиха
Коментари Харесай

Притеснителна вест: Състоянието на Джанлука Виали е тежко

Състоянието на някогашния италиански нападател Джанлука Виали се утежнява, оповестиха италианските медии. Легендата на Сампдория, Ювентус и Челси е в болница в Лондон, където се лекува от рак на панкреаса.

58-годишният Виали неотдавна се отдръпна от позицията си като началник на делегацията в италианския народен тим, с цел да се концентрира върху битката си с заболяването.

Той беше диагностициран с рак на панкреаса за първи път през 2017 година, преди да бъде да се възвърне през 2020 година. Ракът му се завърна през 2021 година, а италианският вестник „ Кориере каузи Сера “ твърди, че положението му се е влошило в последно време.

87-годишната майка на Виали Мария Тереза и брат му отлетяха за Лондон, с цел да го посетят в болница, защото той не може да се върне за Коледа.



" В края на дълги и сложни договаряния с моя прелестен екип от онколози взех решение да се отдръпва, уповавам се краткотрайно, от моите сегашни и бъдещи професионални задължения. Целта е да употребявам всички душевен и физически сили, с цел да оказа помощ на тялото си да преодолее тази фаза на заболяването, тъй че да мога допустимо най-скоро да се изправя пред нови завършения и да ги споделя с всички вас ", сподели Виали.

Автор: Мирослав Димитров/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР