Състоянието на Андреа става все по-тежко, а след последната й

...
Състоянието на Андреа става все по-тежко, а след последната й
Коментари Харесай

Спряла ли е хапчетата?!? Андреа в тежко състояние - плаче и нарежда, близките й са отчаяни!

Състоянието на Андреа става все по-тежко, а след последната й изцепка, напряко излезе от надзор. Близките и феновете й обезверено се питат какво се случва с нея, а мнозина считат, че е спряла да си пие хапчетата. Както самата тя беше признала преди време, след раздялата с Кубрат Пулев е изпаднала в жестока меланхолия и се е наложило да взима антидепресанти.

Някои допускат, че певицата е спряла медикаментите, с цел да не пълнее, защото от някои от тях настъпват промени в организма и се качва на тегло. А знаем манията й за уязвимост, към която от дълго време се стреми и залага на фотошопа да я демонстрира съвършена към почитателите, които към момента са й останали.

Андреа обаче не осъзнава, че сама ги отблъсква от себе си с държанието си. Последната й рецесия беше преди броени дни, когато тя пусна обществено видео, на което плаче в нервност и подрежда несвързани думи, само че на британски. Явно е, че това е обръщение към някого и по тази причина го реди на непознат език, само че лицето й, излъчването й, унищожения й тип, приказват доста.

Да, Андреа още не може да преодолее Кобрата, каквото и да приказва по въпроса. Действията й демонстрират, че е все по-зависима от него и предишното им. Дори самият Пулев се намеси и призна наскоро, че се тревожи доста за някогашната си.

Това, че има жена и две деца не му пречи да почита и да цени Андреа, с която са били дружно толкоз време. " Тя би трябвало да си помогне сама, да се лекува, да се избави ", споделя боксьорът.

Инфо: Телеграф.бг

Тагове: Кубрат Пулев Андреа Кобрата певица боксьор фотошоп
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР