Състоянието на 53-годишният привърженик на Ливърпул, който снощи бе пребит

...
Състоянието на 53-годишният привърженик на Ливърпул, който снощи бе пребит
Коментари Харесай

Битият фен на Ливърпул още бере живот, нападателите – разпознати

Състоянието на 53-годишният последовател на Ливърпул, който нощес бе пребит с колани от двама последователи на Рома, остава сериозно. Пострадалият е разпознат като Шон Кокс от Ирландия.

Италианците съвсем убиха почитател на Ливърпул с колани

Според информациите Кокс е дошъл от родината си особено за мача, а в този момент неговата брачна половинка дойде в града на Битълс, с цел да бъде до него в болничното заведение. Италианските медии настояват, че той е потърпевш, когато група от 13 ултраси на Рома са налетели на група почитатели на Ливърпул пред „ Алберт Пъб”. От тях двама са арестувани по обвинявания в опит за ликвидиране.

„ Кориере каузи сера” даже съумя да разпознава арестуваните. Това са 21-годишният Филипо Ломбард и 29-годишният Даниеле Шушо. Те са били разпознати от италианските служители на реда, придружили почитателите на Рома до „ Анфийлд”. Впоследствие е имало взаимоотношение с локалните органи на реда и провинилите са били задържани на стадиона.

Вярва се, че Ломбарди и Шушо не са пътували с общата група ултраси и са пристигнали независимо. Може даже да са си купили билетите за мача „ на черно”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР