Състоянието на 17-годишния Октай Юмер, който пострада при тежката катастрофа

...
Състоянието на 17-годишния Октай Юмер, който пострада при тежката катастрофа
Коментари Харесай

17-годишният Октай, пострадал при катастрофата в Айтос, е в кома, даряват кръв, за да го спасят

Състоянието на 17-годишния Октай Юмер, който пострада при тежката злополука в Айтос снощи е сериозно, написа Флагман.бг. Той е в кома, с тежка черепно-мозъчна контузия.

В последните часове негови другари подариха кръв, с цел да го спасят, само че лекарите към този момент са спестовни и се въздържат от прогнози.

Тийнейджърът е със смлени крака, откакто бе премазан от ремаркето и изсипаните тонове зърно. Травмите са доста съществени, някои биха споделили, че са несъвместими със живота, само че Октай е същински войник и мина сериозните първи часове. 

По информация на бургаския уебсайт той е възпитаник в 11-ти клас в ПГМЕЕ в Бургас. Октай е от село Пещерско, само че от години живеел с майка си на квартира в Айтос.

Баща му работел в Израел. Негови другари го дефинират за непретенциозно и естествено интелигентно момче. Всички в Айтос, както и съучениците му от Механотехникума се молят, с цел да оцелее.

Припомняме, че момчето пострада, откакто се оказа на несъответствуващото място – на тротоара на ул. “Хаджи Димитър “ против изгубилия надзор над тир-а си Валентин Вълчанов.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР