Състоя се официалният анонс на достъпния, но много стилен смартфон

...
Състоя се официалният анонс на достъпния, но много стилен смартфон
Коментари Харесай

Анонс на Vernee M6: смартфон без странични рамки и с тънък метален корпус

Състоя се формалният анонс на наличния, само че доста моден смарт телефон Vernee M6.
Екранът на новия телефон няма странични рамки, само че неговата основна специфичност е напълно тънкият железен корпус с дебелина едвам 6,9 милиметра. Това е едно бюджетно решение, цената на което надали ще надвиши $200.



Vernee M6 е оборудван с 5,7-инчов IPS екран с резолюция 1440х720 пиксела (HD+) и съответствие на страните 18:9. Дисплеят заема над 80% от площта на предния панел, а производителят акцентира, че потребната повърхност на лицевата част е увеличена с 12,5%. Телефонът се базира на 8-ядрения процесор MediaTek MTK6750C и разполага с 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и слот за microSD карти памет с потенциал до 128 GB.



От останалите механически характерности можем да изброим съществена камера с резолюция 13 мегапиксела, предна камера с резолюция 13 мегапиксела и акумулаторна батерия с потенциал 3300 mAh. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.0 Nougat , с фирмения потребителски интерфейс VOS 1.0.



Производителят не разгласи цената на новото мобилно устройство, а единствено сподели че неговите продажби ще стартират до края на месец март тази година при доста привлекателна цена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР