Състезаващата се за България италианка Луиза Бертани не успя да

...
Състезаващата се за България италианка Луиза Бертани не успя да
Коментари Харесай

Луиза Бертани не завърши първия манш в Земеринг, Шифрин с огромен аванс

Състезаващата се за България италианка Луиза Бертани не съумя да стигне до финала на първия от два следващи великански слалома, годни за Световната купа по ски-алпийски дисциплини, в Земеринг (Австрия).

Бертани изпусна една от вратите в долната част на пистата и по този начин не съумя да стигне до финала на своя втори старт за България в Световната купа. Преди своята неправилност Бертани се движеше с пасив от 4.66 секунди по отношение на първото място на последната междинната контрола. Така даже и да беше финиширала тя нямаше да откри място измежду първите 30 и да се класира за втория манш по-късно през днешния ден.

Начело след първото втурване на „ Панорама “ е настоящата носителка на огромния бистър глобус Микаела Шифрин (САЩ), която мина трасето за 1:05.49 и си обезпечи задатък от цели 0.72 секунди пред словачката Петра Влъхова. Трета на 0.73 зад лидерката е представителката на Франция Теса Уорли.

Вторият манш на четвъртия за сезона в Световната купа великански слалом за цени стартира в 14:00 часа българско време. Утре в Земеринг ще се организира още един великански слалом, в който още веднъж чакаме на старта да застане Луиза Бертани.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР