Състезателят по свободна борба Иван Белински мачка най-големия бюст в

...
Състезателят по свободна борба Иван Белински мачка най-големия бюст в
Коментари Харесай

Кой мачка най-големия бюст у нас

Състезателят по свободна битка Иван Белински мачка най-големия бюст в България, този на кредитната силиконка Кристин Каменова. Спортистът обаче твърди, че не е с русокоската поради формите й. Кристи, която дълго време чакаше някогашния си обичан да се разведе е предпочела да играе на несъмнено и е зарязала морския си обичан в интерес на татуирания мускулест Иван.

„ Сексът не е обич, любовта не е секс, само че когато двете вървят дружно, се случва едно от най-красивите неща на света “, споделя за връзката си с една от най-пищните българки борецът. Иван от години работи и живее в София. Заради новата си обич силиконката също се е хвърлила към татуировките и нашарила цялата си ръка, с цел да е като мускулестия си ухажор, написа „ България Днес “.

Кристин към този момент е показала новото си гадже на родителите си, а майка й се радва, че щерка й няма връзка с женен мъж. Кристин обожава да глези обичания си с вкусотии. „ Аз съм непретенциозно момиче отвън медийното пространство, където съм скандална. Готвя, пера, не ме плаши никаква домакинска работа “, споделя хубавицата. И добавя: „ Мечтая за семейство. Надявам се до няколко години да имам и дете “. Тя обаче признава, че даже и обвързана няма да избяга от имиджа си на пикантно момиче с голям бюст. " На никого не натрапвам и не споделям да си постави 2000 кубика силикон, Аз съм избрала да бъда Кристин с огромните гърди и това ще остане до края на живота ми “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР