Състезателят по свободна борба Иван Белински мачка най-големия бюст в

Състезателят по свободна борба Иван Белински мачка най-големия бюст в ...

Кой мачка най-големия бюст у нас.Състезателят по свободна борба Иван Белински мачка най-големия бюст в България, този на кредитната силиконка Кристин Каменова. Спортистът обаче твърди, че не е с блондинката заради формите й. Кристи, която дълго време чакаше бившия си любим да се разведе е предпочела да играе на сигурно и е зарязала морския си любим в полза на татуирания мускулест Иван.

„Сексът не е любов, любовта не е секс, но когато двете вървят заедно, се случва едно от най-красивите неща на света“, разказва за връзката си с една от най-пищните българки борецът. Иван от години работи и живее в София. Заради новата си любов силиконката също се е хвърлила към татуировките и нашарила цялата си ръка, за да е като мускулестия си любовник, пише „България Днес“.

Кристин вече е представила новото си гадже на родителите си, а майка й се радва, че дъщеря й няма връзка с женен мъж. Кристин обожава да глези любимия си с вкусотии. „Аз съм скромно момиче извън медийното пространство, където съм скандална. Готвя, пера, не ме плаши никаква домакинска работа“, разказва красавицата. И допълва: „Мечтая за семейство. Надявам се до няколко години да имам и дете“. Тя обаче признава, че дори и обвързана няма да избяга от имиджа си на пикантно момиче с огромен бюст. "На никого не налагам и не казвам да си сложи 2000 кубика силикон, Аз съм избрала да бъда Кристин с големите гърди и това ще остане до края на живота ми“.

Източник: marica.bg