Състезателят по стрелба на СК „Спартак – Враца” Катя Василева

...
Състезателят по стрелба на СК „Спартак – Враца” Катя Василева
Коментари Харесай

Катя Василева спечели второ място на турнир по стрелба в София

Състезателят по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак – Враца” Катя Василева завоюва второ място в проведения за първи път шампионат по пукотевица „ 8-ми март “ извършен във вторник и сряда в София. Турнирът беше проведен от Главна Дирекция „ Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи по случай интернационалния ден на дамата. В конкуренцията взеха присъединяване 48 служителки самостоятелно и 19 тима от Министерство на вътрешните работи, МО, НСО, ГДИН и Бюро по отбрана при основния прокурор.
Турнирът е въодушевен от генерал-майор Нонка Матова, която беше почетен посетител. Участниците изпълняваха две извършения - композиция от прицелна и динамична пукотевица с револвер „ Макаров “. В отборното класиране първо място завоюва тима на НСО, следван от дамите от Академия – Министерство на вътрешните работи и трети – Специални сили при МО. Отбора на Семеен кодекс “Спартак – Враца “ в състав Катя Василева и Ива Иванова останаха четвърти. Достойно се показа и самостоятелния играч от нашия тим – Ани Цанова.
В самостоятелната конкуренция по точна и бърза от нашето момиче се оказа единствено Боряна Заборова от НСО. Тържественото награждаване се организира в Централния боен клуб в София, като премиите бяха връчени от зам. министъра на Министерство на вътрешните работи - Стефан Балабанов и ръководителя на 68- бригада “ Специални сили “ бригаден военачалник Явор Матеев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР