Състезателят по ММА и привърженик на Левски – Даниел Илиев,

...
Състезателят по ММА и привърженик на Левски – Даниел Илиев,
Коментари Харесай

Дани Илиев: Името ми беше забъркано в грозен инцидент, свързан с побой над журналиста Слави Ангелов, към който нямам никакво отношение

Състезателят по ММА и последовател на Левски – Даниел Илиев, употребява " Facebook ", с цел да изясни, че няма нищо общо с побоя над журналиста Слави Ангелов. Появиха се информации, че последователи на " сините " са основните причинители на огромния пердах над Ангелов, само че Илиев акцентира, че " името му е забъркано в противен случай, към който няма никакво отношение ".
 Задържаха ултраси на Левски за побоя над Слави Ангелов Публикуваме текста на Даниел Илиев без редакторска интервенция:

Скъпи другари,

Името ми беше забъркано в противен случай, обвързван с побой над журналиста Слави Ангелов, към който нямам никакво отношение. Никога не съм твърдял, че съм светец, само че не одобрявам да бъда апетитен с пръст за неща, които не съм правил, колкото и комфортно да е това за някои.

Да, в предишното живота ми не е бил елементарен, само че това не ме прави нарушител. Участвам в борби, само че го върша единствено в залата. Вярвам, че причинителите на тази грозна постъпка скоро ше бъдат разкрити от полицията, а на журналиста искам бързо възобновяване.

Аз имам единствено една посока - напред и единствено една цел - нови победи на кръга!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР