Състезателят по джудо Румен Радев, за който Игрите вече са

...
Състезателят по джудо Румен Радев, за който Игрите вече са
Коментари Харесай

Отпадналият от „Игрите”Румен Радев отговаря на неудобни въпроси

Състезателят по джудо Румен Радев, за който „ Игрите ” към този момент са минало бе подложен на разпит в подкаста на предаването. Където му се наложи да дава отговор на неуместни въпроси. Той призна, че с Мудева са стигнали до близка фамилиарност.

Разпитът протече по този начин, първо Румен бе запитан кого счита за най-слаб състезател в този сезон. А той отговорим, че съгласно него е Туньо. Не единствено тъй като е изнемощял в самото начало, само че и не бил задоволително квалифициран за тези игри.

На въпроса кой е най-арогантен състезател, Радев  без да се замисли отвърна, че това е Момчил и акцентира, че самонадеяността му попречила да види имали и други по-добри качества.

За най-секси участник в шоуто годеникът на Мудева дефинира през смях себе си. А  запитан дали се е самозадоволявал по време на силовото премеждие той отговори по този начин: „ Имайки поради, че бях на Чистилището, а там и през акъла не може да ти мине сходно нещо и в случай че някой каже, че му се е случило това, ще отида да го поздравя! ”

На въпроса правил ли е секс в „ Игри на волята ” Румен Радев сподели: „ По-нормално нещо няма за едно семейство и призна … несъмнено! ”

Автор: Телеграф

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР