Състезателният пилот на Suzuki Андреа Яноне разкри, че вече има

...
Състезателният пилот на Suzuki Андреа Яноне разкри, че вече има
Коментари Харесай

Яноне с голям шанс да смени отбора в MotoGP

Състезателният водач на Suzuki Андреа Яноне разкри, че към този момент има предложения от други тимове за оставане в MotoGP и след 2018 година, само че твърди, че целта му е да възобнови сегашния си контракт, който изтича в края на сезона. Той се причисли към японския отбор през 2017-а от Ducati, само че първата му година с отбора бе изпълнена с неуспехи, а в двете надпревари за 2018-а в Катар и Аржентина финишира надлежно девети и осми. В съпоставяне, младият му съотборник Алекс Ринс завоюва първия си подиум в Аржентина предишния уикенд и се чака Suzuki да възобновят доста скоро неговия контракт. Редица испански медии пък разкриват, че негов предстоящ съотборник в отбора ще стане петкратният първенец Хорхе Лоренсо, а Яноне ще продължи пътя си другаде.
Yeess we did it!! Thanks to my team and thanks to youu!! pic.twitter.com/L8F8u68OCB
— Alex Rins (@Rins42) April 8, 2018
" Разбира се, че със Suzuki обсъждаме бъдещето ми, само че повеждам диалози и с други тимове. Имам оферти, само че постоянно е приоритет да останеш със своя отбор. Групата е фантастична ", показа за формалния уеб страница на MotoGP Яноне.

Легендата и дипломат на Suzuki Кевин Шванц към този момент няколко пъти поучава управлението на конструктора да откри заместител на Яноне, който съгласно първенеца от 1993 година не се оправя с развиването на мотоциклета: " Когато беше в Ducati, това не се забелязваше, тъй като те имаха Андреа Довициозо, който прави чудесна работа ".
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР