Състезателният лиценз на Кубрат Пулев за Калифорния към момента е

...
Състезателният лиценз на Кубрат Пулев за Калифорния към момента е
Коментари Харесай

Прекратиха лиценза на Кубрат Пулев за Калифорния

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев за Калифорния все още е преустановен. Това стана ясно от мнение на щатската спортна комисия в Калифорния, изпратено след питане на NOVA.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, кореспонденти и почитатели. Ние одобряваме този случай доста съществено. Във вторник Пулев беше известен, че преди да може още веднъж да получи лиценз да се бие в Калифорния ще би трябвало да се яви пред комисията и да показва, че той се преценява с този принцип на почит.” - това гласи цялото мнение.

Боксовата кариера на Кобрата е под въпрос. Лицензът му е застрашен поради целувката в Съединени американски щати. Репортерката Джени Суши си нае топ адвокатка - Глория Олред, и ще търси правата си за това посягане, както го назовава. Тя желае лишаване лиценза на Кубрат Пулев.

Както е известно, Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не изявление след сложната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от обществените мрежи. Впоследствие го смъкна. Малко по-късно стана ясно, че дамата има намерение да търси правата си в съда.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР