Състезателният директор на Макларън Ерик Булие потвърди, че най-скорошните проблеми

...
Състезателният директор на Макларън Ерик Булие потвърди, че най-скорошните проблеми
Коментари Харесай

Турбото създаде най-скорошните ядове за Макларън

Състезателният шеф на Макларън Ерик Булие удостовери, че най-скорошните проблеми за тима в предсезонните проби се дължат на недостатъци в турбото.

По време на втората серия от проби в Каталуня британците навъртяха минимум километри спрямо всички останали. През предходната седмица Макларън също имаше засечки.

Проблеми за Алонсо при тестванията в Барселона

Във вторник Стофел Вандоорн на три пъти прекъсваше престоя си на пистата – два пъти поради загуба на електрически ток и един път поради нередовност в хидравликата. В сряда пък теч на масло спъна съществено Фернандо Алонсо. Наложи се промяна на мотора, което докара до загуба на 6 часа.

Вандоорн натрупа окуражително количество минути на пистата в третия ден, но в петък заран Алонсо спря на пистата по време на 7-ата си обиколка. Това докара до нова промяна на мотор, поради което отборът заплати с още 4 часа. „ Имахме проблеми с турбото тази заран, които се оказах свързани с теча на масло от вторник. Наречете ги един тип последствие”, разяснява Булие.

Алонсо: Не знам за какво въобще има спор към ореола

„ Сега проверяваме станалото. Сменихме мотора, тъй че колата в този момент върви. Опитваме се да станем подготвени по най-бързия метод. Все още имам вяра, че ще бъдем конкурентни в Австралия. Определено не навъртяхме километрите, които всички се надявахме, тъй че нямаме цялостни гаранции или потвърждения за същинското ни движение. За момента не сме пришпорили нищо до ламарината”, разяснява още Булие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР