Състезателката в категория муха на UFC, Пейдж ВанЗант e разочарована

...
Състезателката в категория муха на UFC, Пейдж ВанЗант e разочарована
Коментари Харесай

Пейдж Ванзант: Мислех, че с Дейна Уайт сме приятели

Състезателката в категория муха на UFC, Пейдж ВанЗант e разочарована от мненията на Дейна Уайт. Миналия уикенд 26-годишната американка се завърна в клетката и загуби със събмишън в първия рунд от Аманда Рибас. Пейдж не спираше да приказва, че би трябвало да получава повече пари и поради това ще стане свободен сътрудник, с цел да тества пазара.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paige VanZant (@paigevanzant) на Апр 28, 2020 в 12:45 PDT

Това беше последна борба за нея в UFC и в този момент тя ще може да договаря с други организации. В изявление пред медиите Дейна Уайт подлага на критика Пейдж и показа, че желала повече пари, а губи в първия рунд с привършване. Явно тези рецензии от Уайт са натъжили " 12 Gauge ", която разяснява изявлението на своя някогашен началник по следния метод:

" Просто желаех да изживея този миг, тъй като не знам какво ще стане в бъдеще. Не знам дали от UFC ще ми предложат нов контракт. Ще забележим дали ще отида в друга организация. Това е борбата, която UFC желаеха. Те дават такива срещи на бойците, които имат 1 оставаща борба от своя контракт. Те избират съвършения конкурент от позиция на стиловете. Дадоха ми борба със състезателка, която държи връх 10-1 в ММА. Отсъствах дълго време от клетката поради травмите. Дадоха ми допустимо най-трудния противник.

Рибас е доста надарена и ще е забавно до къде ще стигне. Жалко е това, което сподели Дейна Уайт, тъй като мислех, че имаме добра връзка. Чувствах, че сме близки другари и той можеше да ми написа или да се обади. Никога не съм говорила отрицателно за UFC. Искам да тествам пазара, само че не тъй като съм недоволна от тях или от Дейна Уайт. Все още смятам себе си за една от най-хубавите. Знам, че ще стана първенец. Ще се удрям още дълги години. Надявам се, че от UFC ще ме пуснат да тествам пазара, откакто Дейна приказва тези неща. Ако по този начин се усещат, то тогава дано ме пуснат. "

Пейдж ще може да стане свободен сътрудник след няколко месеца, откакто изтече времето за договаряния с UFC. Има вид организацията да я пусне незабавно и да се откажат от опцията да договарят с нея. Вече стана ясно, че Bellator имат сериозен интерес към нея и евентуално тя ще се събере със своя брачен партньор при Скот Кокър.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paige VanZant (@paigevanzant) на Мар 18, 2020 в 4:17 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР