Състезателката на видинския боксов клуб "Бдин" Елина Георгиева безапелационно спечели

...
Състезателката на видинския боксов клуб "Бдин" Елина Георгиева безапелационно спечели
Коментари Харесай

Елина Георгиева спечели безапелационно златен медал от Държавното по бокс

Състезателката на видинския боксов клуб "Бдин " Елина Георгиева безапелационно завоюва шампионската купа в категория до 51 кг. от Държавния персонален шампионат за девойки, който завършва през днешния ден в Русе. В първата си среща видинската национална състезателка победи безпроблемно Жулияна Петрова от "Олимпия " Разград, на полуфиналите се наложи също с 3:0 съдийски гласа над Мартина Маринова от Добрич, а през днешния ден победи изрично в борбата за златото представителката на домакините Йонона Йорданова макар поддръжката на локалната аудитория. За този шампионат възпитаничката на ст. треньора Кирил Бушев слезе в по-долна категория след присъединяване си преди месец в републиканското за дами, където завоюва бронзов орден.
"Въпреки проблемите с влизането в категория Еци сподели темперамент и мощна воля и победи и в трите си срещи. На полуфинала и финала победи национални състезателки. На 22 март отпътува на лагер с националния тим за Европейско състезание в Италия, което е през месец април. ", съобщи Кирил Бушев.
"Във финалната среща мисля, че се показах най-зле, само че щом съдиите избраха мен, значи съм била по-добрата. Амбицията ми е за златен орден от Европейското състезание. ", показа Елина минути след награждаването.
В Русе имаше още един представител на Боксов клуб "Бдин ". Роберт Кръстев завоюва златен орден на провелия се по време на Държавния шампионат шампионат "Смело сърце " с присъединяване на 10 тима от страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР