Състезатели от 5 континента ще спорят за медалите на десетото

...
Състезатели от 5 континента ще спорят за медалите на десетото
Коментари Харесай

Състезатели по аеробика от 5 континента в престижна надпревара у нас

Състезатели от 5 континента ще спорят за медалите на десетото юбилейно изданиe на Plovdiv Cup Aerobics Open.

546 състезатели от 21 страни ще вземат присъединяване в трансформиралия се към този момент в един от най-големите шампионати по спортна аеробика в света. Той ще се организира от 25 до 27 октомври в Пловдив, в Палата 6 на Международния панаир.

Българският народен тим за мъже и дами ще взе участие в цялостния си състав- Ана-Мария Стоилова, Антонио Папазов, Дарина Пашова, Тихомир Баротев и Ивелина Лукаки. Най-големите им съперници ще са тимовете на Румъния, Русия, както и мощния в последните години отбор на Украйна. Сребърните медалисти от Европейското състезание и Европейските игри в категория „ Групи “ ще спорят за купата с Украйна и Филипини.

В конкуренцията при юношите и девойките ще се повтори борбата от Европейското състезание – идват най – положителните – Русия, Англия, Унгария, Украйна, Турция, Румъния.

Върховно жури на надпреварата ще бъде Кристина Казентини (Италия), която е Председател на Техническата комисия по спортна аеробика към Европейската федерация по гимнастика (UEG).

Официалното разкриване на надпреварата е на 25 октомври (петък) от 17:00 часа, като по-късно стартират първите квалификации. Те ще продължат през целия ден на 26 октомври (събота). В неделя 27 октомври са финалите на всички възрастови групи и категории. Вход – свободен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР