Състезанията бяха предизвикани от нашумялите напускания на предишните депутати от

...
Състезанията бяха предизвикани от нашумялите напускания на предишните депутати от
Коментари Харесай

Лейбъристите приветстват „политическо земетресение“ след двойна победа на междинните избори

Състезанията бяха провокирани от нашумялите напускания на предходните депутати от областите.

Най-нова политика: Второ проваляне на междинните избори в ужасна нощ за торите

В Тамуърт консерваторите защитаваха болшинство от 19 600, само че люлеенето от 23,9 процентни пункта към лейбъристите докара до премахване на това.

Историческият резултат, разгласен малко преди 3 сутринта, беше второто най-голямо отклоняване на междинните избори към лейбъристите.

Среден Бедфордшър видя най-голямото числено болшинство на торите, отменяно в миналото от лейбъристите на междинни избори от 1945 година насам.

Консерваторите държат селското място от 1931 година, печелейки с болшинство от 24 664 през 2019 година

Сър Кийр Стармър сподели: „ Това са феноменални резултати, които демонстрират, че лейбъристите още веднъж са в услуга на работещите хора и преначертават политическата карта.

„ Победата в тези замъци на торите демонстрира, че хората в голямото си болшинство желаят смяна и са подготвени да се доверят на нашата изменена Лейбъристка партия, с цел да я реализиран. “

Бивш министър от кабинета Надин Дълго проточената оставка на Дорис в Мид Бедфордшър пристигна поради гнева му, че му беше отказано да бъде персист в листата с почести за оставка на Борис Джонсън.

В Тамуърт Крис Пинчър подаде оставка, откакто беше открито, че пийнал е опипвал двама мъже в изключителния Лондон Carlton Club предходната година – случай, който спомогна за напускането на господин Джонсън от номер 10 заради оправянето му със обстановката.

Тори се пробваха да показват междинните избори като междинни прояви, изострени от компликациите към предходните депутати.

Министърът на опазването на здравето Мария Колфийлд беше измежду държавните фигури, които твърдяха, че макар резултата, няма „ инерция “ зад лейбъристите и това не значи, че партията е на път да образува болшинство в идващите избори.

„ Това, което слушам на прага е, че те не считат, че Keir Starmer е различно решение. Не виждаме хора да гласоподават за лейбъристите по метода, по който би трябвало да образуват държавно управление “, сподели тя пред Sky News.

Как можете да кажете, че Кийр Стармър не е известен след двойното проваляне на междинните избори? < p> Въпреки това, специалистът по изборите професор сър Джон Къртис сподели, че двата резултата са „ извънредно неприятна вест “ за консерваторите и допусна, че господин Сунак е на път да загуби общи избори.

„ Това не е орис, само че това е справочник и това е справочник, че в случай че консерваторите не могат много фрапантно и много коренно да извърнат нещата, тогава те в действителност ще гледат проваляне в очите след 12 месеца. “

Той предизвести торите рискуваха да видят гласовете да се насочат към лейбъристите отляво и Reform UK отдясно.

В Тамуърт лейбъристката Сара Едуардс победи торите Андрю Купър с болшинство от 1316, до момента в който в Mid Beds лейбъристът Алистър Стратърн взе място с болшинство от 1192 над своя противник от торите Фестус Акинбусойе.

Победителят от междинните избори в Тамуърт приказва пред Sky News

Г-жа Едуардс употребява победната си тирада, с цел да призове господин Сунак да „ постъпи почтено и да повика военачалник избори ", до момента в който господин Стратърн сподели, че успеха му демонстрира, че " на никое място не е неразрешено за тази Лейбъристка партия ".

Членът на кабинета в сянка Питър Кайл, който ръководеше акцията в Мид Бедфордшър, сподели, че Лейбъристите са предизвикали " политическо земетресение " към консерваторите.

" Той изпраща незабележимо обръщение към Уестминстър и Риши Сунак, че тази страна заслужава по-добро ", сподели той.

Лейбъристите в началото смекчаваха упованията преди затварянето на изборните секции, описвайки възможностите за продобиване на което и да е място като „ лунна фотография “.

Докато Тамуърт се разглеждаше като надпреварване с два коня сред лейбъристите и торите, либерал-демократите също се разглеждаха като в конкуренцията за Мид Бедфордшър - предизвиквайки опасения, че ръководещата партия може да реализира доста понижено болшинство заради разделяне в антиконсервативния избор.

Въпреки че са трети на място, те се надяваха да завоюват, демократичните демократи бяха позитивни за резултата, като споделиха, че са удвоили своя дял от гласовете в Мид Бедфордшър и в случай че това се отрази на общи избори, това би означавало продобиване на „ десетки места отвън консерваторите “.

Г-н Сунак беше отвън страната, когато излязоха резултатите от междинните избори, прекара нощта в Саудитска Арабия на обиколка из Близкия изток след офанзивите на Хамас против Израел.

Резултатите бяха оповестени година до деня, откакто предшественичката на господин Сунак Лиз Тръс подаде оставка като министър-председател и го остави с главоболие, защото завършва първите си 12 месеца на поста.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР