Състезанието за планинско бягане и колоездене Байк и рън за

...
Състезанието за планинско бягане и колоездене Байк и рън за
Коментари Харесай

"Байк и рън за Чепън" става част от Българската колоездачна лига

Състезанието за планинско тичане и колоездене " Байк и рън за Чепън " стана част от Българската колоездачна лига. Събитието ще се организира за седми път на 28 април.

Тази година конкуренцията ще носи квалификационни точки за годишното класиране на БКЛ. Велосъстезанието се разделя на две съществени категории - XCM и " Хоби ".

В първата могат да вземат участие всички искащи, които са регистрирани в лигата и желаят да вземат участие в годишнoто класиране. Другата категория е ориентирана към всички останали.



Регистрацията е отворена, а цените са по 20 и 25 лв.. Дистанциите остават непроменени и включват маратон (42 км) и полумаратон (21 км) и в бягането, и в колоезденето.

Стартът за всички е пред община Драгоман. Там ще има и велосъстезание за деца.

" Вече шест години " Байк и рън за Чепън " събира стотици фенове на рисковите прекарвания, дейния метод на живот и красивата българска природа, а сред тях са както самите участници в надпреварата, по този начин и пристигналите да ги поддържат близки и другари. За тях притегателна мощ има и богатото биоразнообразие на района, като Чепън планина предлага невероятна гледка към Сърбия от най-високата си точка връх Петровски кръст, а в една къса разходка из мостчетата на Драгоманското тресавище могат да бъдат видени редки типове птици, завръщащи се от своето зимно леговище в южни земи ", обявиха уредниците. Те напомнят, че всяка година вагон на БДЖ транспортира гратис от Централна гара София до Драгоман.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР