Състезанието за планинско бягане и колоездене Байк и рън за

...
Състезанието за планинско бягане и колоездене Байк и рън за
Коментари Харесай

И "Байк и рън за Чепън" ще ограничи използването на пластмаса

Състезанието за планинско тичане и колоездене " Байк и рън за Чепън " също ще ограничи потреблението на пластмаса за еднократна приложимост. Организаторите приканиха участниците да носят персонални бутилки, които да зареждат свободно на старта и подкрепителните пунктове.

Надпреварата ще се организира за осми път в събота (20 април), като билет за присъединяване може да бъде закупен само от магазини " Стената ". Възможна ще бъде и регистрация на място в деня на надпреварата на цена 50 лв..

Дистанциите в бягането и колоезденето са с дължина 21 и 42 км. За втора година " Байк и рън за Чепън " е част от Българската колоездачна лига (БКЛ), като велонадпреварата още веднъж ще бъде разграничена на две категории - XCM и " Хоби ".

Старт-финалът ще е на площада пред община Драгоман, като състезателите в дистанциите на 21 и 42 км ще създадат надлежно по една и две обиколки. Трасето минава през билото на Чепън планина и ниските елементи в региона на Драгоман.

 И
© "Байк и рън за Чепън "

Организаторите чакат в надпреварата да започват над 400 индивида.

По традиция на площада пред община Драгоман ще се организира детска конкуренция за тичане и колоездене със свободен достъп. Програмата планува занимателна стратегия с игри и награди.

" Байк и рън за Чепън " е следващото съревнование, което цели да ограничи човешката активност върху природата. Самостоятелният полумаратон и планинският маратон " Панчарево " също ще понижат потреблението на пластмаса за еднократна приложимост.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР