Състезанието Млад рибар“ е част от поредицата събития на бургаската

...
Състезанието Млад рибар“ е част от поредицата събития на бургаската
Коментари Харесай

Запишете се за състезанието „Млад рибар“!

Състезанието „ Млад риболовец “ е част от поредицата събития на бургаската Лятна младежка стратегия 2022.

То ще се организира тази събота, 6 август, на брега на Мандренското езеро, покрай комплекс „ Меден рудник “.

Състезанието е уместно както за младежи с опит в рибарството, по този начин и за такива, които в никакъв случай не са хващали въдица. За феновете има обезпечени такъми (въдици), а всички останали е належащо да носят свои. Захранка ще бъде предоставена на място.

По време на събитието лекция ще изнесе Мишел Димитров, който ще бъде и водещ на надпреварата.

Предвиден е и безвъзмезден превоз от града. Всички участници ще получат документи, а на най-хубавите трима ще бъдат връчени медали.

Събитието се провежда от Младежки интернационален център – Бургас, Отдел „ Превенции и юношески политики “ към Община Бургас и ИАРА – Изпълнителна организация по риболовство и аквакултури.

Формуляр за записване:

* Проект № BGLD-2.001-0002 „ Създаване на Младежки интернационален център – Бургас “ се осъществя по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

* Автор на фотографията е Любо Тинчев. Тя е оповестена във фейсбук групата Риболов край Бургас, чиито членове от години дават добър образец с акции за разчистване на крайбрежните зони и постоянно връщат уловените маломерни риби на независимост.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР