Състезание за най-добър млад шофьор на България се проведе във

...
Състезание за най-добър млад шофьор на България се проведе във
Коментари Харесай

Състезание Най-добър млад шофьор се проведе във Варна

Състезание за най-хубав млад водач на България се организира във Варна. В него участваха водачи на възраст сред 18 и 26 години. Целта е да се понижат жертвите на пътя, като се обърне внимание на младежите, които неотдавна са зад кормилото. По данни на Пътна полиция точно с тях най-често стават произшествия.

Състезанието стартира с доста адреналин и страсти. Трудни трудности имаше по цялото трасе. В това се убедиха близнаците Ванеса и Александър, които демонстрираха шофьорските си умения зад кормилото.

" Трасето е много забавно, по този начин тактично, с разнообразни секции както бързи, по този начин и по-бавни ", разяснява Александър Филисян.

" Честно казано, адреналин от вътрешната страна. В началото това ми изигра много неприятна смешка, защото малко се надцених ", сподели Ванеса Филисян.

Участниците минаха няколко на практика теста - заобикаляне на трудности, паркиране, реакция в рискови обстановки, оказване на първа помощ на потърпевш в злополука и промяна на спукана гума.

Със специфични очила доброволци от БЧК демонстрираха по какъв начин се трансформира зрението и реакциите на човек, използвал алкохол.

Младите водачи ще станат посланици на Съюза на българските автомобилисти против войната на пътя.

Репортер: Петър Дойкински
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР