Съставянето на кабинет е много отговорна работа и не трябва

...
Съставянето на кабинет е много отговорна работа и не трябва
Коментари Харесай

Младен Маринов: Когато е трудно и някой си подаде оставката, го смятам като бягство от проблем

Съставянето на кабинет е доста виновна работа и не би трябвало да се бърза. Виждате какво се случи с предходните съдружни сътрудници ", заключи Маринов.

" Напоследък се насажда мнение,че служителите на реда не са готови ", съобщи в студиото на Нова телевизия някогашният вътрешен министър и народен представител от ГЕРБ Младен Маринов, но той не е склонен с сходни констатации. Така той разяснява казуса с мигрантската вълна и случаите на потърпевши служители на реда при гонки с бежанци.

" Напоследък се насажда мнение,че служителите на реда не са готови. Напротив, те са готови и са се справяли с такива обстановки и преди. Виждал съм ги на терен. Друг е въпросът по какъв начин е готова системата и дали тези, които би трябвало да взимат решения във връзка с тактиката и тактиката, се оправят със отговорностите си. Обяснявайки по какъв начин полицията не е готова, даваме сигнал на бандитите и им споделяме " Карайте с цялостна газ, няма да ви стопираме ", съобщи Маринов.

" Още преди случая в Бургас от трибуната на 46-ото Народно събрание предизвестих, че има проблем с противозаконната миграция. Тогава не бях чут, тъй като там се крещеше и имаше политически обвинявания. Българският служител на реда беше разгласен за нарушител. Когато подобен проблем се прикрие от политическото управление, той си работи от вътрешната страна. Това е като ръждата. Ако намажеш от горната страна с багра, само че не я махнеш, тя ще стане още по-голяма. Нека зададем въпроса господин Рашков прекратявал ли е поръчката за облеклата на служителите на реда? Затова в този момент нямаме дрехи. Като министър и като човек, който е носил униформа дълги години направих работна група, в която включих синдикатите ", сподели още депутатът.

Той не пропусна да каже, че Бойко Рашков употребявал Министерство на вътрешните работи за политическа борба и бил изолирал професионалното управление от вземането на решенията в министерството.

Младен Маринов разяснява и акцията в град Стамболийски. Според него не е станало ясно каква е задачата на акцията и дали е реализирана, като се има поради, че самият кмет на града не е арестуван и срещу него няма повдигнато обвиняване. В тази връзка той изиска оставката на министър Иван Демерджиев. Той разяснява изпращането на 20-тина служители на реда с дългоцевно оръжие с цел да обискират кметство, на фона на обстоятелството, че граничните служители на реда пазят страната ни от мигранти с револвери " Макаров ".

" Когато е мъчно и някой си подаде оставката, го считам като бягство от казуса ", приключи той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР