Съставите на Франция и Латвия ще бъдат съперници на националния

...
Съставите на Франция и Латвия ще бъдат съперници на националния
Коментари Харесай

България ще играе срещу Франция и Латвия във финалите на Европейската купа на ФИБА по баскетбол 3х3 при момичетата

Съставите на Франция и Латвия ще бъдат противници на националния тим на България по баскетбол 3х3 за девойки до 17 години на идните финали на Европейската купа на ФИБА. Турнирът ще се организира в интервала 22-24 септември в Гърция.

В първите два дни следва груповата фаза. Мачовете от група D, в която попадна България, ще се изиграят на 22 септември (петък). От 17:00 часа един против различен ще се изправят съперниците на България, националките ще срещнат Франция от 18:40 часа, а срещата с Латвия е с начален час 20:20.

Първите два тима от всяка група не престават към четвъртфиналите, а всички мачове от директните елиминации ще се проведат на 24 септември (неделя).

Преди началото на шампионата старши треньорът на България Лъчезар Коцев ще събере тима на къс лагер в интервала 17-20 септември в столичната зала „ Триадица “.

В подготовката ще се включат Моника Борисова, Деница Манолова, Елена Драгоева, Ивана Славова, Димана Костова и Гергана Маданкова, а измежду тях ще бъде определен и съставът за шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР