Съставът на “ВиК ЕООД - София посрещна новия си управител

...
Съставът на “ВиК ЕООД - София посрещна новия си управител
Коментари Харесай

Инж. Росица Итова пое управлението на ВиК София

Съставът на “ВиК ” ЕООД - София посрещна новия си шеф инж. Росица Итова.

Това стана откакто предходният шеф на сдружението инж. Иван Иванов беше освободен от Управителния съвет на ВиК-Холдинга при започване на седмицата. Да я показват на чиновниците пристигнаха ръководителят на УС и изпълнителен шеф на Холдинга инж. Лозко Лозев и членът на УС Атанас Бояджиев.

“Благодаря на ВиК Холдинга за доверието и на вас за поддръжката - знам, че във ваше лице имам експерти, които са подготвени да се раздадат за сдружението. Толкова години сме работили дружно, преодолявали сме доста компликации и спънки, тъй че няма какво да ни спре. Вярвам във вас и знам, че дружно ще реализираме това, което желаем. Работата продължава без прекъсване. ” Това сподели на хората инж. Росица Итова. Всички чиновници я познават от дълго време, тъй като тя е работила във ВиК оператора повече от 20 години.

Тя бе безапелационна, че ще види какво завещание получава и съобщи подготвеност за постигене на положителни резултати. Инж. Итова показа терзанието си от това, че поради ниските заплати в бранша доста хора напущат, мъчно се намират и експерти и уточни, че от целия състав зависи постигането на положителни резултати. “Диалог ще има, всеки от вас е добре пристигнал. Ще работим обикновено, в спокойна атмосфера, без ексцесии. Много компликации сме претърпели дружно тъй че няма от какво да се опасяваме ”, съобщи новият шеф на “ВиК ” София-област и прикани за качествени услуги на всички клиенти на сдружението.

От управлението на ВиК-Холдинга бяха безапелационни, че към този момент има съответни ограничения и стъпки, които са планувани в управническата стратегия за всеки един от операторите, включително и за регионалното софийско сдружение. “Работим интензивно и желаеме да забележим и от отсрещната страна предпочитание за работа, с което да се усъвършенства финансово-икономическото положение на сдружението. Няма да ви оставим сами ”, уточни инж. Лозко Лозев. Той увери всички, че който има предпочитание, подготовка и всички нужни качества да работи в това дружество, ще бъде посрещнат добре. 

Изпълнителният шеф на Холдинга означи, че госпожа Росица И това не е парашутист, каквито обвинявания към нея е имало от страна на предходното управление и това се вижда от метода, по който е посрещната. “Основната причина да бъде определена на този пост е целият й професионален път преди. Радостен съм, че толкоз доста хора са тук. Тя не е парашутист, а е експерт и е част от вашето семейство ”, съобщи инж. Лозев.

“Ние разчитаме доста на вашата поддръжка и на вашата всеотдайна работа, с цел да може “ВиК ” София-област да работи още по-добре, да има качествени финансови индикатори ”, сподели пред целия състав на ВиК София област членът на УС на Холдинга Атанас Бояджиев.

Новият шеф Росица Итова е инженер с дълготраен стаж във “ВиК ” София-област и е един от одобрените с експертизата си експерти в бранша. Тя работи във ВиК оператора от 2000 година до февруари 2023 година, като последните 4 години е била основен инженер на сдружението. Росица Итова е строителен инженер по водоснабдяване и канализация от ВИАС със следдипломна подготовка по стопанска система и мениджмънт на ВиК бранша от УНСС, оповестиха от пресцентъра на ВиК София.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР