Съставът на Варненския апелативен съд днес сподели всички основания, с

...
Съставът на Варненския апелативен съд днес сподели всички основания, с
Коментари Харесай

6 години и половина след убийство в село Божурово привлякоха обвиняем


Съставът на Варненския апелативен съд през днешния ден показа всички учредения, с които първата правосъдна инстанция е определила най-тежката процесуална мярка за насила по отношение на обвинения. В материалите по делото има свидетелски показания и други материали, които водят и този съд до обосновано съмнение, че Биляй е съпричастен към повдигнатото му обвиняване за тежко съзнателно закононарушение, наказуемо с отнемане от независимост от 10 до 20 години.

Предвид данните, че младият мъж към този момент се е укривал, бил е притеглен задочно като обвинен, бил е търсен с ЕЗА и е употребявал непознати документи за идентичност, и апелативният съд споделя основанията на Оценка за съвместимост – Добрич, че е действителна заплахата при по-лека мярка за неотклонение Биляй да се укрие или да се опита да влияе върху очевидци.

Определението на Варненския апелативен съд, с което се удостоверява първичния арест на Биляй М., разследван за ликвидиране, осъществено през 2012г. в село Божурово не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР