Съставът на ЦСКА ще лети днес следобед за последния си

...
Съставът на ЦСКА ще лети днес следобед за последния си
Коментари Харесай

Алън Пардю отново гласува доверие на младоците в ЦСКА

Съставът на ЦСКА ще лети през днешния ден следобяд за последния си дуел за сезона. " Червените " гостуват на Черно море в неделя от 20:30 часа.

Очаква се Алън Пардю още веднъж да даде късмет на някой от младоците в отбора. Припомняме, че против Ботев като титуляр стартира централният бранител Християн Петров. На разположение на британеца се завръща грешникът от финала против Левски Томас Лам. Карло Мухар пък е осъден за срещата, като той към този момент се сбогува със своите съотборници и напусна клуба.

Хърватинът се подвизаваше в Борисовата градина като преотстъпен от полския първенец Лех Познан, а " армейците " няма да се възползват от опцията да го задържат. За Варна няма да пътува и Брадли Мазику, който също към този момент е изиграл последния си мач с " алената " фланелка. Почти несъмнено това се отнася и за Йоан Бай.

Очаква се треньорът на Черно море Илиан Илиев също да започва с няколко надарени младоци, откакто варненци изгубиха шансове за четвъртото място, което щеше да им обезпечи място на бараж за евротурнирите, написа " Тема Спорт ".
 Вече има над 1200 заложени въпроса към Гриша Ганчев
Вече има над 1200 заложени въпроса към Гриша Ганчев

Няма тематики табу
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР