Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, защото извърши вече

...
Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, защото извърши вече
Коментари Харесай

Сидеров: Съставът на ЦИК да бъде сменен

Съставът на ЦИК би трябвало да бъде заменен, тъй като извърши към този момент престъпление. Това съобщи водачът на „ Атака “, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„. ЦИК дори би трябвало да се саморазтури, тъй като са приели нелегално решение “, сподели Сидеров.
Той изиска и смяна в състава на борда на шефовете на „ “.
 Обединени патриоти се разпаднаха, тъй като започнах да ги подлагам на критика " Обединени патриоти " се разпаднаха, тъй като започнах да ги подлагам на критика
" Обединени патриоти " се разпаднаха, тъй като започнах да ги подлагам на критика. Те влязоха във властта и започнаха да се занимават с нещо, за кое...
„ Това е една компания, която работи в цялостно затъмнение. Настояваме министърът на превоза да смени борда на шефовете, с цел да имаме най-малко дребна вяра, че ще има почтени избори. Иначе в този момент сме сигурни, че отиваме да участваме в един платен мач “, съобщи Сидеров.
„ Атака си е „ Атака “. Тя е влизала в Народното събрание, преди да има патриотична коалиция. Преди аз да ги конструирам и да ги увещавам да се съберем “, сподели Сидеров.
Той напомни, че „ Обединените патриоти “ дружно са станали трети на изборите, като са изместили Движение за права и свободи. Сидеров дефинира това като „ историческо достижение “.
Партия „ Атака “ внесе Централната изборна комисия (ЦИК) подписи за регистрация за парламентарните избори на 4 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР